Leveringsvoorwaarden Leukedoosjes.nl

1. Voorwaarden

Leukedoosjes.nl is een handelsnaam en onderdeel van Drukkerij RAD b.v. te Dordrecht. Leukedoosjes.nl heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van deze website te wijzigen.

2. Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en Leukedoosjes.nl komt tot stand op het moment dat u een bestelling via het internet heeft geplaatst bij Leukedoosjes.nl. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. Leukedoosjes.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling, de bestelling, als goedkeuring van de proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

3. Transport

Leukedoosjes.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Daarom maakt Leukedoosjes.nl gebruik van een gerenommeerde vervoersorganisatie. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan Leukedoosjes.nl hierop geen invloed meer uitoefenen. Leukedoosjes.nl kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

4. Risico bij Transport

Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelling is voor rekening van Leukedoosjes.nl.

5. Leveringstermijn

Leukedoosjes.nl verzendt aan alle adressen binnen Nederland. De levertijd is afhankelijk van het bestelde product en de voorraad.

6. Betaling

Het totaalbedrag dient vooraf te worden voldaan. Betaling vindt plaats bij het afronden van uw opdracht met de keuze uit de dan beschikbare betaalmogelijkheden. Directe betaling bij het afronden van uw opdracht geschiedt door tussenkomst van onze betaalprovider Mollie, zij handelen de transactie met u af. Hiervoor komt u in een extra scherm van Mollie waarin Leukedoosjes.nl als begunstigde staat. Als Leukedoosjes.nl niet genoemd staat als begunstigde wordt er ook geen betaling aan ons uitgevoerd. Als de betaling niet is gelukt, nemen wij contact met u op.

7. Product verantwoordelijkheid

Producten die specifiek worden vervaardigd voor de afnemer kunnen niet worden geretourneerd en er vindt ook geen betalingsrestitutie plaats.

 8. Product verantwoordelijkheid

Leukedoosjes is slechts verantwoordelijk voor de doosjes die worden geleverd. Indien er ook verpakte of onverpakte voedsel producten in het doosje worden geleverd, dan ligt de verantwoordelijkheid voor deze producten bij de producent of verkopende partij van deze voedsel producten. Leukedoosjes.nl is dus niet verantwoordelijk voor deze producten en tevens alle gevolgen die kunnen ontstaan door gebruik van deze producten.

 9. Klachten

Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde kaarten of service Leukedoosjes.nl, dan kunt u Leukedoosjes.nl op info@leukedoosjes.nl hierover binnen 2 weken informeren. Ook is Leukedoosjes.nl telefonisch te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur via ons telefoonnummer 078-6213882. Dit is tevens het telefoonnummer van Drukkerij RAD b.v.

10. Gegevensbeheer en Privacy

Leukedoosjes.nl houdt zich aan de wet persoonsregistraties. De door u aan Leukedoosjes.nl geleverde persoonsgegevens zullen alleen intern gebruikt worden voor het verzenden van de kaarten en ter verificatie van de te ontvangen betalingen van u aan Leukedoosjes.nl. Tevens zouden wij u betreffende onze producten een mailing kunnen sturen. Leukedoosjes.nl zal geen gegevens beschikbaar stellen aan derden.

11. Correspondentie

Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met 
Leukedoosjes.nl of Drukkerij RAD b.v., dat kan schriftelijk naar ons adres Reewegpad 22, 3319 CJ Dordrecht of per e-mail: leukedoosjes

Opgemaakt op 1 januari 2021

Drukkerij RAD b.v.
Reewegpad 22, 3319 CJ Dordrecht

• Contact