Uit welke kartonsoorten kan je kiezen?

Je kan bij je bestelling opgeven welke kartonsoort je wilt gebruiken. Standaard is dit wit vouwkarton, speciaal geschikt voor deze leuke doosjes. Dit wordt ook gebruikt bij doosjes met een print.
Daarnaast hebben we een mooie bruin-kraft uitvoering.
Hoogglans goud en zilver zijn ook erg gewild. Heb je een wens die hier niet bij staat? laat het ons weten. We kunnen meer dan via de webshop te bestellen is.

Leukedoosjes.nl werkt altijd met FSC gecertificeerd papier en karton.

Wit vouwkarton

Standaard wit vouwkarton is een gladde kartonsoort met een mat oppervlak. Heeft een bijzondere stevigheid en is heel goed te plakken en te vouwen. Ideaal voor leuke doosjes en heel goed printbaar.

 

Kraft karton bruin

Bruin kraft is een prachtig materiaal met een retro look. Het is niet zo glad als standaard vouwkarton maar daardoor zijn hier ook hele fraaie doosjes mee te maken. Ze hebben een mooie eco look, die wordt erg veel gebruikt.

 

Zilver glans karton

De basis van dit karton is eigenlijk gewoon het witte vouwkarton. Dit vanwege de prima eigenschappen voor het maken van doosjes. Wij brengen daar een mooie spiegel zilver-laag op aan voordat we het doosje gaan maken.

 

Goud spiegel karton

Ook bij dit karton gebruiken wij het witte vouwkarton. Dit vanwege de prima eigenschappen voor het maken van doosjes. Wij brengen daar een mooie spiegelgladde goud-laag op aan voordat we het doosje gaan maken.