Doosje met los deksel

Gondeldoosje

Dit doosje is uitemate geschikt voor het verpakken van geschenken. Dat kan zeker in deze mooie verpakking ook een geschenkbon zijn. Het doosje is geplakt en wordt plat aangeleverd. Het is een kwestie van opzetten, cadeau erin en aanbieden. Zeker met een eigen bedrukking horen dit soort doosjes onder iedere toonbank te liggen!

Vouwdoosje

Dit doosje wordt zonder lijm in elkaar gezet. Super eenvoudig om te gebruiken op een locatie waar de doosjes per verpakking worden opgezet. Vaak zie je dit bij voedsel verkoop. Een mooi voorbeeld zijn onze popcorn dozen die worden opgezet en vervolgens worden gevuld. Maar ook in leuke geschenk verpakkingen zijn mooie voorbeelden van inventieve vouwdoosjes te vinden. Zonder lijmen is niet alleen goedkoper, maar zorgt ook voor minder vervuiling bij het recyclen.

Doosje met 2 kleppen

De onder- en bovenzijde van deze doosjes worden gesloten met twee kleppen. Om er een doosje van te maken worden deze altijd langsnaad gelijmd. Deze doosjes met twee kleppen kunnen worden ingezet voor allerlei doeleinden. Het doosje is zeer geschikt voor producten zoals flesjes. Maar doordat ze in alle formaten leverbaar zijn er ontelbare mogelijkheden. Ook kunnen deze verpakkingen gemaakt worden in de diverse karton soorten. Laat je fantasie gaan en bedenk een mooie verpakking voor jouw product.

Doosje met Zweedse bodem

Een Zweedse bodem doosje heeft een hele sterke bodem maar is daarbij super eenvoudig en zonder lijm op te zetten. Dit type doosje is geschikt voor inhoud met wat meer gewicht. De bodem blijft altijd gesloten en de doosjes worden aan de bovenzijde geopend door een klep die eenvoudig is in te steken. Daarbij zitten altijd klep-locks om het doosje goed dicht te houden voor het gebruik.

Doosje met klepdeksel

Deze dubbelwandige verzenddoos is zeer sterk en dus geschikt om diverse producten te versturen. We maken deze dozen van een karton wat niet bedrukt kan worden. Dit lossen we echter op door er een (gepersonaliseerde) sleeve omheen te maken. Hierdoor krijg je een prachtige uitstraling en is het door adressering mogelijk om alle dozen direct te verzenden. Wij kunnen de dozen plat en ongevouwen leveren, waardoor ze weinig ruimte innemen. Of wij kunnen ze voor je in elkaar zetten. In combinatie met de sleeve, kunnen we ze ook direct aanbieden aan de postverzender.

Doosje met los deksel

Voor het verpakken van bonbons, speelkaarten, kleine cadeautjes, sierraden of andere kleine artikelen. Een bodem en een los deksel. Beide worden zonder lijm in elkaar geklikt. Sterk maar ook heel stijlvol. Hoogte, breedte en lengte, alles is naar wens aan te passen. Diverse kartonsoorten en bedrukkingen.

Brievenbusdoos

De brievenbusdoos heeft de juiste maatvoering zodat het volgens de richtlijnen door een brievenbus past. Hierdoor betaal je een gewoon post tarief in plaats van een pakketpost tarief. We vervaardigen de doosjes met een klepdeksel (zoals hierboven omschreven) maar we hebben ook de meer gebruikelijke uitvoering met en een klepsluiting aan beide zijden. Dit is inclusief een lock systeem voor het vergrendelen van de sluitingen. Omdat wij bij kleinere aantallen geen stansmes gebruiken is het mogelijk om de brievenbusdoos in alle maten te bestellen. De brievenbusdoos is ideaal voor het verzenden van bijvoorbeeld kleding, boeken, kleine artikelen of cadeautjes.

Doosje met deksel

 

De maatwerk doos